Boligselskaber i Jammerbugt kommune

05 april 2020 Lotte Hindsberg
Boligselskaber i Jammerbugt kommune

Hos mange begynder sveden at komme frem alene ved tanken om at skulle finde en ny bolig, især hvis det skal være i byen. Det kan være rigtigt svært at finde en der også har den rigtige størrelse og til at betale. Mange gange vil det endda bedre kunne betale sig at købe en bolig end at leje, hvis banken eller tillader det. Derfor kan mange med fordel vende blikket lidt længere ud og f.eks. kigge på boligselskaber, der har boliger i provinsen. Det kunne være boligselskaber i Jammerbugt. Fordelen ved disse boliger er at de ofte er langt billigere, ligger i naturskønne områder og har flere kvm.

Højere serviceniveau hos kommunen

Det skal heller ikke undervurderes, at kommunerne i provinsen meget gerne vil have nye borgere og derfor ofte vil yde en langt bedre service end hvad det er muligt i storbyene. Der vil ofte være lavere normeringer i børnehaverne og vuggestuerne. Nyere og pænere skoler, mange spændende aktivitetstilbud til både børn og voksne. Samtidig er der jo sjældent mere end 1 time til den nærmeste storby, hvis og såfremt at man savner lidt mere liv i gaden. Dertil skal der lægges en storslået og unik natur.

Samarbejde med lokale virksomheder

Mange tøver med at flytte ud i provinsen, fordi de frygter at det ikke er muligt at finde arbejde til begge eller at de ender med at måtte bruge flere timer dagligt med at pendle frem og tilbage og så ryger nogle af de mange fordele ved at flytte. Det ved kommunerne og de har derfor lavet aftaler med de lokale virksomheder. Det kan anden fordel at det også får tiltrukket flere virksomheder til området, da de har lidt af samme frygt om de kunne få kvalificeret arbejdskraft. Den aftale er noget alle drager fordel af, fra boligselskaber til virksomheder, borgere og kommunen. 

Flere Nyheder