Du gætter aldrig hvem der spiller country

By:

Disse to country stjerner Jack og Bill, kan nu rent faktisk tilføje tryllekunstnere til deres FLOTTE CV. De kendte countrysangere, har i lang tid ønsket at gøre noget specielt. Noget som folk ikke har obsereveret før, og noget der vil give alle folk en fantastisk oplevelse. I deres nye show så optræder de alle på skift som henholdsvis tryllekunstnere, samtidig med at den anden laver lækker country musik til. ”Vi har altid faktisk været utrolig betagede af tryllekunstnere, og vi har siden vi var små leget med forskellige former for magi”. Udtaler Den stolte Jack der nu har været sammen med sin ven Bill siden at kun var 6 år gamle. Disse digtigste countrysangeres allerførste show, hvor de blander sjov musik med magi har modtaget en masse rosende kritik. ”Vi er jo ikke helt professionelle tryllekunstnere, men vi nyder jo meget at kunne lave et ny og specielt show for folk” fortæller En veloplagt Jack. Og publikum var da også vilde med hele den specielle form, som de to country kendisser har fundet. ”Det er helt unikt,, sjovt og ikke mindst virkelig underholdende på sådan en helt anderledes måde” siger en fan.

Disse to dygtige kammerater, tager på turne nu hele verden rundt med deres store flotte show. Mange aftner er faktisk i forvene komplet udsolgt. “Ja vi glæder os begge rigtig meget, til at kunne vise alle vores fans en helt unik side af os selv. Og med vores helt nye show kommer vi meget tættere på alle vores fans, og får en meget bedre kontakt med tilskuere. Tryllekunstnere inddrager jo også altid deres tilskuere, i den type trylleri som der foregår på scenen. Det glæder vi os ekstremt meget til” Forklarer Bill med et meget betragteligt smil på hans læbe.

Disse to countrysangere har i lang tid leget med hele tanken, om at kunne springe helt ud med en titel som tryllekunstnere. Men de vidste også godt at det ikke rigtigt ville være muligt for dem, at kunne ligge countrymusikken på hylden. ”Country musikken har fyldt virkelig meget i begge vores liv. For både Bills far og min søde mor er jo countrymusikkere. Og vi ville tabe en del af os selv, hvis nu at vi sådan skulle holde op med at lave og spille musik. Men samtidig så følte vi, at vi gerne selv ville afprøve noget andet. Heldigvis så har alle vores fans også taget godt imod os begge som tryllekunstnere” siger En spændt Jack. Det var langtfra lige så let for duoens egen familie, sådan at acceptere at de nu vil til at springe helt ud som tryllekunstnere. Bills far mente at det faktisk var ret trist for country branchen, sådan at kombinere det med gøgl oppe på en scene. ”Country musikken er jo en fantastisk historie om kærlighed, der så bliver fortalt til folk igennem denne smukke musik. Og her er der overhoved ikke rum, til sådan nogle fjollede ting som alle tryllekunstnere går og laver” har Bills far sagt til den internationale country magasin. Jacks egen mor var faktisk meget enig med Bills far, og hun kunne altså ikke lige se nogen årsag til, at de to smarte knægte skulle spilde alt deres store country talent, på sådan noget pjat. Udtalte hun sammen med Bills far.

Men duoen valgte dog på trods af deres forældres mening, at jagte deres drøm som tryllekunstnere. Det valg har de ikke fortrudt, på noget som helst tidspunkt. “Ja vi vil jo stadig fortsætte med at kunne lave musik, skrive vores egne tekster og optræde. Det er jo overhoved ikke på tale, at nogle af os skulle stoppe vores karriere indenfor musik. Men vi mener bare at det også er vigtigt, at man også udvikler sig selv som et menneske. Og vi er jo mere end bare country musik og det vil vi jo gerne vise alle vores loyale fans. Og vi er virkelig stolte over hele den modtagelse, som vores store helt nye show indtilvidere har modtaget.” afslutter Bill.

Posted in: Kategori