Er du klar til at give slip på børnene?

20 juni 2020 admin

Det kan være utrolig hårdt at give slip på børnene, men før eller siden må du give slip og lade dem flyve fra reden. Det er en svær proces, og I har været vant til at leve sammen med op- og nedture i hverdagen. Du har været med hele vejen, og nu er de blevet så store at de skal ud og leve i deres egne og nye rammer. Husk at hjælpe dem godt fra start, og hjælp til fra sidelinjen. 

Giv en hjælpende hånd 

Dine børn vil sikkert gerne give et indtryk af at de er selvstændige og voksne menneske. Der er dog mange ting som de ikke har helt styr på endnu, og derfor er det en god ide at følge lidt med fra sidelinjen. Det kan være en god ide at tilbyde din hjælp, uden at gå ind og tage over i deres nye og selvstændige liv. Alle kan dog få brug for en hjælpende hånd, og her er det okay at give et skub med som forælder. Det kan være at du kan hjælpe med at finde en bolig, eller at du kan hjælpe med at male det nye sted. Du kan også tilbyde at tage med på en shoppetur i IKEA, og guide dit barn i den rigtig retning med køkkenudstyr og diverse.

 

Giv den bedste gave du kan give 

Hvis dit barn insisterer på at klare sig selv, så kan du vælge den mere bekostelige hjælp – nemlig at betale for en flytning. Der er sikkert mange store og tunge ting som skal flyttes hen til den nye bolig, og måske har I ikke selv en bil der kan bære læsset. Her kan du tilbyde at betale for en professionel flytning til dit barn. Gå ind på http://www.nordflyt.dk/ og få et godt tilbud på en nem flytning.

Flere Nyheder