Find din nye truck hos Danmarks bedste forhandler

02 april 2020 Astrid Pedersen
Find din nye truck hos Danmarks bedste forhandler

En gaffeltruck er et vigtigt stykke maskinel, når det handler om den daglige drift af industri og produktions haller, lager bygninger, gods eller distributions terminaler og lignende virksomheder, hvor intern transport og logistik er essentiel.

Med en solid og manøvre dygtig gaffeltruck kan man løfte tungt og vanskelige håndterbart gods – eller varer pakket på paller – op på reolhylder mange meter over gulvhøjde. Det er nemt at få selvsamme gods fra punkt a til punkt b i forbindelse med omrokering, eller ind og ud af lastvogne når godset skal lastes eller losses.

En god gaffeltruck skåner medarbejderne for tunge og farlige løft, og gør arbejdet langt lettere og mere effektivt. Defor vil man også tydeligt kunne mærke det på work flowet, hvis der mangler en gaffeltruck. Og derfor er det en rigtig god idé som ansvarlig for driften at have god kontakt til en stærk leverandør af gaffeltrucks og andre køretøjer til intern transport og logistik.

ProTruck A/S din gaffeltruck leverandør

En sådan leverandør er ProTruck A/S. ProTruck A/S har gennem en årrække specialiseret sig i at forhandle nye og brugte gaffeltrucks og andet maskinel til erhverv og industri.

Hos ProTruck A/S finder du et skarpt udvalg af gaffeltrucks, terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere, lifte, fejemaskiner og gulvvaskere fra producenter så som Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev.

Især de stærke og robuste Hyster gaffeltruck er et fokus område hos ProTruck A/S, som forhandler disse gaffeltrucks i både nye og brugte versioner. Hyster gaffeltrucks findes i et utal af modeller og størrelser, og med varierende løfte kapacitet.

Når du henvender dig til ProTruck A/S med hensigten at købe en ny eller en brugt gaffeltruck, vil de dygtige medarbejdere bestræbe sig på at finde det helt rette match til dig. Du kan finde din nye – eller bruge – gaffeltruck på protruck.dk

Flere Nyheder