Flere tryllekunstnere får andet arbejde

By:

De 2 country kendisser Jack og Bill, kan nu tilføje tryllekunstnere til deres CV. For de anerkendte countrysangere, har nu i lang tid ønsket at gøre noget anderledes. Altså noget som at folk aldrig har set før, samt en ting der vil give alle folk en fantastisk oplevelse. Så i deres nyeste turne så optræder de alle på skift som tryllekunstnere, samtidig med at den modsatte part laver noget god country musik til stemningen. ”Vi har alle dage faktisk været meget betagede af forskellige tryllekunstnere, og har siden vi var børn leget med forskellige former for trylleri”. Forklarer Den stolte Jack der nu har været venner med sin ven Bill siden de kun var 6 år. De dygtige countrysangeres første show, hvor de blander sjov musik med noget magi har fået rigtig rosende anmeldelser. ”Vi er jo ikke helt professionelle tryllekunstnere, men altså vi nyder jo meget at vise et anderledes show for folk” forklarer Jack. Publikum var vilde med hele denne specielle stil, som at de 2 country stjerne har fundet frem til. ”Det er helt nytænkende, sjovt og ikke mindst underholdende på sådan en meget speciel facon” fortæller en lykkelig fan, vi snakkede med.

De 2 talentfulde kammerater, tager på turne nu hele verden rundt med deres nye show. De fleste aftner er allerede komplet udsolgt. ”Vi glæder os begge virkelig meget, til at præsenterer for alle vores mange fans en unik side af os selv. Og med vores helt nye show så kommer vi tættere på alle vores fans, samt får en meget bedre kontakt med vores tilskuere. Tryllekunstnere inddrager jo til alle tider publikum, i den trylleri som at der foregår inde på scenen. Det glæder vi os altså ekstremt meget til” Forklarer Bill med et virkelig stort smil på hans læbe.

De 2 countrysangere har skam i lang tid selv leget lidt med hele tanken, om at springe helt ud med en titel som tryllekunstnere. Men de vidste også godt at det ikke ville være en mulighed for nogle af dem, at ligge hele countrymusikken på hylden. ”Country musik har fyldt virkelig meget i begge vores liv. Både Bills egen far samt min kære mor er countrymusikkere. Og vi ville altså miste en del af os selv, hvis nu at vi sådan skulle stoppe med at lave og spille musik. Men på samme tid følte vi, at vi ville afprøve noget helt nyt. Men heldigvis har alle vores fans også taget rigtig godt imod os begge når vi nu også er tryllekunstnere” fortæller En spændt Jack. Det var langtfra lige så let for Bill og Jacks familie, at acceptere at de nu vil til at springe helt ud som tryllekunstnere. Bills far mente at det var ret nedværdigende for hele country branchen, at blande det hele med noget gøgl på en scene. ”Country musik er en smuk kærlighedshistorie, der så bliver fortalt til folk gennem musik. Og her er der slet ikke rum, til de fjollerier som tryllekunstnere laver” har Bills far udtalt til hele den nationale country magasin. Jacks mor var faktisk meget enig med Den kære Bills far, og hun kunne altså ikke lige se nogen grund til, at de 2 dygtige knægte skulle spilde deres country talent, på sådan noget fjollet pjat. Sagde hun i samarbejde med Bills far.

Duoen valgte dog med trods af deres egne forældres holdning, at jagte drømmen om at optræde som tryllekunstnere. Og det valg har de heller ikke fortrudt, på noget tidspunkt. ”Vi vil jo stadig fortsætte med at skabe musik, skrive egne tekster samt performe. Det er slet ikke på tale, at nogle af os skulle stoppe vores gode sangkarriere. Vi synes bare det er betydningsfuldt, at man kan udvikle sig som et menneske. Og vi er mere end bare country musik og dette vil vi meget gerne vise vores kære loyale fans. Og vi er virkelig beærede over denne modtagelse, som at vores store helt nye turne indtilvidere har fået.” forklarer Bill.

Posted in: Kategori