Hvad koster en gulvafslibning?

19 januar 2020 Silje Hansen
Hvad koster en gulvafslibning?

Hvis du overvejer at få slebet dit trægulv, så er det naturligvis langt billigere, nemmere og hurtigere med en professionel gulvafslibning. Hermed bliver dit trægulv slebet 1-2 mm i overfladen, så alle de små ridser, hakker og misfarvninger der måtte være i trægulvets overflade bliver fjernet, hvorefter det kommer til at stå flot og pænt som var det nyt igen. Prisen på en gulvafslibning er meget individuelt fra den ene fagmand til den anden. Der er desværre store udsving i priserne og kvaliteten på markedet. Det betyder også, at det er svært at give en præcis indikation af, hvad du bør forvente det koster.

Du kan naturligvis altid hente flere tilbud og vælge det bedste og billigste tilbud. Men da der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige gulvslibere, så er det sjælendt det billigste, der viser et godt resultat. Det gælder ligesom så meget andet, at pris og kvalitet naturligvis hænger sammen. Det er med at finde ud af, hvad det vil kræve af tid for at løse opgaven. Hvis ikke der er budget nok i tilbuddet til at fagmanden kan få en hæderlig timepris for opgaven, så ender det som regel med et dårligt resultat. Her er det vigtigt at overveje, at det er en løsning der skal holde i 10-15 år, hvorfor det oftest er givet godt ud at undersøge markedet forinden.

Hvordan sikrer jeg mig den bedste pris for en gulvafslibning?

En måde at sikre dig en god pris og et godt resultat er blandt andet ved at undersøge markedet. Her kan du med fordel undersøge dine muligheder i lokalområdet. Her kan du blandt andet se, hvilke gulvslibere der har den bedste rating og de bedste kundeanmeldelser. Herfra kan du indhente et tilbud fra disse og sammenligne, hvor du får den bedste pris og den mest kompetente rådgivning.

Flere Nyheder