It support til virksomheder

By:

Efter at jeg selv er gået helt på pension har jeg faktisk besluttet mig for sådan, at begynde på min egen tidligere favorit hobby endnu en gang. Jeg elsker at være kreativ og vil også meget gerne lære fra mig. Så derfor valgte jeg mig for sådan at starte en rigtig blog. Men jeg vidste dog godt meget hurtigt, at jeg faktisk selv havde behov for sådan en til at tage sig af alt it driften. Jeg er jo ikke vokset op i nogen teknisk verden. Da jeg selv bar helt ung, var der ikke noget som helst som hed hjemmsider, og it support var overhoved ikke opfundet endnu. Jeg vidste jo ikke hvordan at jeg så lige skulle komme i gang med sådan at skrive blogs, uden at vide noget som helst omkring it drift. Så jeg valgte faktisk bare at ringe op til min søn Ved navn Mark, der meget gerne ville hjælpe mig lidt.

Jeg gik jo hurtigt i gang med sådan at udfolde mine store kreativitet. Og mit allerførste projekt blev sådan et stort strikke tæppe. Da Min søn så kom på besøg allerede dagen efter, så blev vi også enige omkring, at han fra nu af kunne stå for it driften inde på bloggen, så jeg ikke helt alene skulle sidde og kæmpe med den slags. Så vi aftalte, at når jeg havde skrevet sådan et indlæg eller selv taget et billede af de ting jeg jo lavede, så skulle jeg også sende dem til Min kære søn i en mail med en overskrift ”It support”. Og derefter så ville han sætte dem direkte ind på bloggen ligesom en eller anden it support. Og det hele gik faktisk godt. Jeg syntes at det var virkelig sjovt sådan at jeg blot kunne være lidt kreativ, og at Min søn sørgede for it driften. Min lille blog fik hastigt en masse faste besøgende. Folk begyndte også at skrive kommentarer inde på mine egne opslag og sende nogle billeder til min egen mail, for sådan at vise mig alle de ting som de selv har lavet. Og det gik helt op for mig, at jeg faktisk helt selv blev nødsaget til at stå for it driften ude i fremtiden. Jeg har altså så mange læsere nu, at det faktisk var for besværligt for mig, at jeg selv skulle skrive direkte til Min søn flere gange om dagen for nu at bede min søn om it support. Og han har jo faktisk heller ikke lige tid til, at sidde og bare sætte nogle nye ting op på bloggen for mig flere gange om dagen. Og jeg har jo heller penge til at betale ham for bare, at skulle sig af alt it driften.

Så vi besluttede af den grund, at sætte en komplet weekend af til at jeg så skulle rigtig lære, at blive min egen it support. Men i starten forstod jeg overhoved ikke, noget som helst af alt det som han han forklarede mig. Jeg var helt sikkert på, at jeg aldrig nogensinde ville lære noget som helst af det omkring it drift. Men i løbet af hele weekenden overvejede jeg også flere gange, sådan at tage kontakt til et rigtig professionelt it support sted for sådan at få nogle af dem til, at stå for bloggen. Men Min søn forklarede mig hvordan, at det også ville blive alt for dyrt. Der var faktisk ingen anden vej ud, end at koncentrer mig og skriver alle så mange notater ned, som jeg kunne nå samtidig med at Min søn forklarede og fortalte. Jeg har selv stået for it supporten inde på min egen lille blog nu i sådan et halvt års tid nu, og jeg synes nu jeg er ved, at have helt styr på det hele. Men jeg er jo naturligvis ikke helt så hurtig som Min søn var, man altså jeg styrer jo min egen lille blog, hvilket jeg er meget stolt over.

Posted in: Kategori