Kom hurtigt til øjenlæge uden lægehenvisning

24 august 2019 Emilie Jacobsen
Kom hurtigt til øjenlæge uden lægehenvisning

Har du problemer med øjnene? Måske overvejer du, om du skal have briller? Måske er du bange for, at der er noget mere alvorligt galt med dem? Lige meget hvad kan du have brug for at kunne komme hurtigt til på en øjenklinik. Dermed kan du hurtigt finde ud af, om der er noget galt. 

Ofte kan der dog være lang venteliste, og i nogle tilfælde skal du også forbi din praktiserende læge for at få en henvisning. Det kan være med til at gøre, at der går flere uger, før du kan komme til. Det gør det rigtig irriterende for dig. 

Der findes dog en Øjenklinik i københavn, hvor du hurtigt kan komme til. Det er Vibenshus Øjenklinik. Der behøver du ikke at få en henvisning fra din praktiserende læge, hvilket allerede er med til at gøre det meget hurtigere for dig at komme til. 

Selvom du ikke bliver henvist via din praktiserende læge til øjenklinikken, kan du alligevel godt få tilskud fra Sygekassen Danmark, hvis du er medlem der. De giver nemlig tilskud til kategori 2 medlemmer. Det betyder, at det ikke kommer til at være lige så dyrt for dig at gå til øjenlægen. 

Hos klinikken kan de hjælpe dig med en lang række forskellige former for sygdomme. Det er blandt andet: hornhindeinfektion, øjenlågssygdomme, grå stær, grøn stær, tårevejssygdomme, nethindesygdomme og mange andre typer af sygdomme. 

Det er ikke kun, når der er noget galt med dine øjne, at du kan have brug for at gå til øjenlægen. Det kan for eksempel også være, når du har brug for en attest på, hvordan dit syn er. Mange kender det, at de skal have den i forbindelse med at skulle tage kørekort. Også jernbanepersonale skal dog have en test, den kan de også hjælpe dig med hos Vibenhus Øjenklinik. 

 

Flere Nyheder