Kursuslokaler og konferencecenter på Als

08 juni 2020 Astrid Pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter på Als

Overvejer du at afholde et kursus eller et seminar for dine medarbejdere? Så er der mange fordele ved at henlægge denne aktivitet til et kursus og konference center.

Når du således flytter kurset eller seminaret ”ud af huset” kan du på samme tid give dine medarbejdere et tiltrængt afbræk fra hverdagens trummerum. På et kursus og konference center vil dine medarbejdere være langt væk fra kontorets travlhed og hverdagens forpligtelser, og vil dermed være i stand til at fokusere 100% på kurset eller seminarets indhold.

Samtidig vil du kunne indlægge team building aktiviteter, som kan være med til at ryste medarbejderne sammen og højne hold ånden. Og lader du dit kursus eller dit seminar forløbe over flere dage, vil du have mulighed for at forkæle medarbejderne med en hyggelig overnatning og fin forplejning.

Hvor finder jeg et velegnet kursus og konference center i Sønderborg?

Er du på jagt efter et kursus og konference center i den sydlige del af Danmark, kan du med fordel tjekke Sandbjerg Gods. De smukke og historiske bygninger, som udgør Sandbjerg Gods, er beliggende i naturskønne omgivelser nær Sønderborg på Als. Sandbjerg Gods er et kursus og konference center under Århus universitet, som igennem mange år har vedligeholdt de fredede bygninger og sørget for at centeret fremstår velholdt og veludrustet.

Samtlige mødelokaler, kursuslokaler og auditorier på Sandbjerg Gods er udstyret med state of the art AV udstyr, som muliggør såvel fremlæggelse som undervisning. Hele godset er dækket af gratis og hurtig wifi, og der er selvfølgelig adgang til kopimaskine, printer og fax. Overnatning kan foregå i et af de 74 velindrettede værelser, og de smukke omgivelser bestående af skov, enge, marker og strand indbyder til friske traveture i det fri.

Du kan læse mere om Sandbjerg Gods, og booke såvel lokaler som overnatning, på sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder