Mal din træterrasse sort

By:

Der er få ting der er mere hyggeligt om sommeren, end at sidde på terrassen sammen med familien og få noget god mad. Det er også en af årsagerne til at mange nye husejere, som noget af det første planlægger at få bygget en terrasse, hvis der ikke allerede er en. Det anbefales dog at vente en sommer eller 2 og lære huset og haven at kende og dermed finde det sted, der er det bedste sted at få terrassen bygget. Det kan sagtens vise sig, at det er et helt andet sted end hvor du først syntes det var oplagt. Måske går solen ned tidligt, så der ikke er sol om aftenen eller der ikke er læ og derfor en del blæst. Skal du have bygget en ny terrasse, så få din tømmer til at råde og vejlede dig, hvor det bedste sted er at få terrassen bygget. Det kan også være en god ide at overveje, at få terrassen helt eller delvis overdækket. Det giver flere anvendelsesmuligheder i godt og dårligt vejr. 

Mal din terrasse

Hvis du allerede har en terrasse og syntes det kunne være sjovt med lidt forandring, kunne du overveje at få en sort terrasse. En sort terrasse, er en terrasse der stadig er flot neutral og passer til de fleste huse og sommerhuse. Husk dog at de kræver en del vedligeholdelse, da de med jævne mellemrum skal vaskes og males.

Inden du vælger at få malet din terrasse, kan det være en god ide at sandblæse din terrasse fri for gammel maling, alger og andet snavs. Husk at bruge fint sand, så træet ikke bliver flænset. Der skal lige gå et par dage efter en sandblæsning så træet får tid til at tørre. Ellers kan den let mugne, hvis den ikke er tør når du maler. 

Posted in: Træterrasser