Populært sexlegetøj til par

By:

Har du og din partner fået lyst til at tilføre lidt ekstra krydderi til jeres sexliv? På www.belugi.dk har vi fundet to af de mest populære produkter på markedet lige nu, og med en af dem, kan du og din partner helt sikkert få nye og pirrende oplevelser i soveværelset.

Trådløst sexlegetøj

Et af de absolut frækkeste elementer, der gemmer sig i danskernes soveværelser, er trådløst sexlegetøj. Hos Belugi har vi fundet LELO Hula Beads, der er et roterende vibrationsæg, som enten du eller din partner kan styre ved hjælp af en fjernbetjening. Ægget er det eneste af sin slags, der både vibrerer og roterer, og derfor får du ekstra stor nydelse.

Fjernbetjeningen kan bruges med op til 12 meters afstand, og derfor kan du roligt overlade kontrollen til din partner – også selvom I er ude i byen.

Fælles orgasmer

Et andet legetøj, der hitter på listen over favoritterne, er We-Vibe Unite Parvibrator, der kan forene dig og din partner i fælles orgasmer. Legetøjet har ti forskellige vibrationsmønstre og virker ved at stimulere både kvindens G-punkt og klitoris samtidig med mandens penis. Vibratoren oplades ved hjælp af et medfølgende USB-kabel, og en fuld opladning giver jer 60 minutters fri leg i soveværelset.

 

Posted in: sexlegetøj