Seo priser – læs mere her

By:

Har du et firma, som leverer full service web løsninger til kunder, og vil du gerne kunne tilbyde dine kunder førsteklasses offsite SEO? Dette kan være en hård opgave, såfremt du ikke har opbygget det dertil nødvendige blognetværk, og tillige ikke er SEO specialist. Derfor bør du, hvis du vil kunne garantere dine kunder hurtige og sikre resultater, kontakte et professionelt SEO firma, som kan levere den optimale SEO løsning.

Hvordan virker offsite SEO?

Når du som leverandør indgår et samarbejde med et SEO firma, foregår det ved, at du i samarbejde med din kunde definerer, hvilke søgeord, kunden gerne vil rangere højt på i søgemaskinerne. Hernæst vurderer du, hvor mange links, der skal bygges til de pågældende sider, og sender specifikationerne til SEO firmaet, som sørger for at bygge kvalitetslinks til din kundes website eller webshop. Din SEO pris vil afhænge af antallet af links, du ønsker. Du vil modtage rapporter på antallet af links samt de resulater, som er opnået ved ekstern linkbuilding, som du så kan præsentere din kunde for.

Hvis du vælger Klikko som din professionelle SEO partner, er du sikret links af høj kvalitet, fra websites, som i sig selv er 100% søgemaskineoptimerede, og som er placeret på danske domæner på servere med danske IP adresser.

Posted in: seo priser